Skoči na glavno vsebino

Obvestilo ravnateljice

Spoštovani starši, rejniki, skrbniki!

Učitelji so z vami vzpostavili kontakt, izvedeli ste, kako bo potekalo delo v prvih dneh ter da vzpostavimo nek način dela. Vedite, da želimo, da otroci ne izgubijo stika z vsakdanjim šolskim delom, da ohranjajo znanje in da zapolnijo čas. Zato smo se odločili, da začnemo z delom že kar prvi teden. Nekatere šole so se odločile drugače, vendar prav vsi učitelji pripravljajo, da bo šolsko delo potekalo naprej.

Prosim, sledite učiteljem, upoštevajte njihova navodila, sodelujte z njimi, vprašajte jih, če česa ne boste vedeli. Na voljo vam bodo. Z delom vas ne bomo zasuli, zato so učenci dobili začetna navodila in le nekaj nalog. Vemo, da bo za njih in vas težko, saj bo potrebno veliko samostojnosti in vaše pomoči. Zato bi vam radi pri tem čim bolj pomagali. Ne obremenjujte se, če nimate tiskalnika, če še ne morete vstopiti v e-učilnico. Povejte učiteljem in skupaj poiščite drugo možnost. Za vaše otroke je pomembno, da ohranijo stik s šolo in delajo naprej.

Prosim, da tudi nas razumete, da smo se prvič znašli v takšni situaciji in se moramo nanjo hitro prilagoditi. Iščemo rešitve in ko bomo našli boljše, jih bomo spreminjali.

Ministrica za izobraževanje nam sporoča, da bodo naredili vse, da bomo dobili njihovo pomoč. Odsvetujejo preveč gibanja na prostem, sploh v okoljih, kjer se otroci hitro najdejo in se družijo. Sicer svež zrak pa koristi.

Želimo vam vsaj malo olajšati ta čas in vam pomagati pri zaposlitvi otrok in pri ohranjanju znanja. Sproti vas bomo obveščali o novostih in spremembah.

Bodite zdravi!

Jelena Horvat, ravnateljica

(Skupno 146 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost