Plačevanje položnic

Spoštovani starši, skrbniki, rejniki!

V tem šolskem letu vam bomo omogočili, da stroške položnic prejmete oz. plačate z uporabo sodobnih plačilnih poti. v prvi fazi omogočamo plačevanje preko direktnih bremenitev (“trajnikov”), v drugi fazi pa bomo omogočili prejemanje računov preko e-pošte ali neposredno v spletno banko (e-račun).

V nadaljevanju vam predstavljamo vsebino dopisov za starše in povezave do obrazcev za izbiro dostave položnic:

SEPA direktna bremenitev – “trajnik”

Obveščamo vas, da vam na naši šoli želimo omogočiti plačevanje šolskih položnic preko direktne bremenitve vašega osebnega računa, s katero boste zmanjšali stroške plačevanja položnic in prihranili čas.

Plačilna storitev direktna bremenitev (t.i. trajnik) vam omogoča enostavno samodejno plačevanje računov. S soglasjem za direktno bremenitev pooblastite šolo, da preko banke mesečno neposredno bremeni vaš osebni račun v višini zneska izdanega računa.

Starši lahko uredite plačevanje šolskih položnic preko trajnikov tako, da izpolnite spodnji obrazec »SOGLASJE ZA SEPA DIREKTNO OBREMENITEV«. Plačilo položnice se izvede avtomatično 18. dne v vsakem mesecu. Nadomestilo za izvedbo posameznega naloga direktne bremenitve obračuna vaša banka v skladu s cenikom, ki je neodvisen od šole. Vzpostavitev direktne bremenitve je brezplačna. Bremenitev lahko kadarkoli prekličete, vsako spremembo, ki vpliva na plačilo pa pravočasno sporočite šoli. Položnico s specifikacijami dobijo učenci še vedno v pisni obliki v šoli ali po navadni pošti.

Izpolnjeno soglasje za sepa direktno obremenitev  oddate nazaj na šolo razredničarki ali izpolnjenega skenirate in pošljete v računovodstvo na e-mail: marjana.mrak@os-antonajanse.si.

 

Obrazci

Obrazec za otrvoritev SEPA direktne bremenitve

 

Delite vsebino:
Email this to someonePrint this pageShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)