Skoči na glavno vsebino

Mednarodno sodelovanje – Erasmus plus

Na šoli si prizadevamo za vključevanje v mednarodno sodelovanje z namenom okrepitve strokovnih kompetenc zaposlenih, razširjanja obzorij učencev in krepljenja zavedanja naše evropske identitete, ob vključevanju vsebin trajnostnega razvoja.

Erasmus plus partnerstvo za sodelovanje

V letu 2021 smo se vključili v strateško partnerstvo z organizacijama iz Hrvaške in Srbije, v katerem bomo razvijali prilagojena gradiva in aplikacijo za prilagojeno učenje otrok z motnjami avtističnega spektra in drugimi učnimi težavami. Več o projektu si lahko preberete na tej povezavi.

Erasmus plus akreditacija

V letu 2021 smo se kot nadaljevanje programa mobilnosti prijavili za akreditacijo za področje šolskega izobraževanja. V decembru 2021 smo postali akreditirana šola za obdobje 2021-2027. Tako bomo lahko skladno z načrtom nadaljnjega usposabljanja osebja sledili razvojnemu načrtu šole. Več na tej povezavi. 

Erasmus plus ključni ukrep 1

V letu 2020 smo na razpis v ključnem ukrepu 1 prijavili projekt, ki smo ga poimenovali Igrivo v svet znanja (Play4knowledge). Več o projektu si lahko preberete na tej povezavi.

Etwinning

Etwinning je skupno ime za manjše spletne projekte, ki običajno potekajo med manjšimi skupinami (oddelki) šol in drugih ustanov v različnih državah. Vsak projekt ima običajno vzpostavljeno spletno mesto z informacijami in izdelki. Več o programu Etwinning si lahko preberete na tej povezavi.

(Skupno 374 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost