Skoči na glavno vsebino

Obvestilo ravnateljice, 18.3.2020

Spoštovani starši, rejniki, skrbniki!

Dva dneva sta za nami. Učitelji so vam pripravili naloge, nekaj navodil za preživljanje dneva, zaposlitve za otroka, nasvete. Skupaj z vašim otrokom ste si organizirali delo, naredili dnevni načrt in rešili prve naloge. V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet, obrnite se na učitelje. Veseli bodo, če jim boste sporočili, kako vam gre.

Ne nalagajte si preveč dela, naredite toliko, kolikor zmorete, sledite navodilom učiteljev. Kljub temu pa poskušajte delati redno, vsak dan, sproti. Otrok se mora navaditi na dnevno rutino, da dela šolsko delo vsak dan – kot je navajen v šoli. Pomembno je, da ne izgubi delovne vztrajnosti in kondicije. Sedaj niso počitnice, je izredna, nepredvidena situacija, ki jo moramo skupaj prebroditi. Če potrebujete pomoč pri vzpodbudi otroka, vam bodo učitelji pomagali.

Učitelji mi po epošti pošiljajo slike, kar so vaši otroci naredili sami, skupaj z vami ali z vašo pomočjo. Z veseljem sem si ogledala izdelke, ki so domiselni, ustvarjalni in lepi. Povedo mi o rešenih nalogah in razgovorih z vami.

Spoštovani, že prve dni ste pokazali, kako skrbni ste in kako resno ste vzeli to situacijo. Vztrajajte, dobro vam gre, skupaj bomo zmogli.

Skupaj s kolektivom vam želim veliko zdravja in vsega dobrega!

ravnateljica

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost