Skoči na glavno vsebino

Obvestilo staršem in ostalim obiskovalcem

Spoštovani starši in ostali obiskovalci šole,

skladno z Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Uradni list RS št. 146/21) (v nadaljevanju: Odlok o PCT), vas obveščamo, da je vstop v prostore šole vsem obiskovalcem, ki so starejši od 12 let, dovoljen le ob izpolnjevanju pogojev PCT:

·      potrdilo o negativnem testu (veljavnost HAGT 48h, PCR 72h),
·      potrdilo o cepljenosti,
·      potrdilo o prebolelosti covida-19.

 Osebam, ki pripeljejo ali odpeljejo otroka oziroma učenca v vrtec, 1., 2., ali 3. razred osnovne šole, glasbeno šolo do vključno 2. razreda, v osnovno šolo s prilagojenim programom ali zavod za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, pogoja PCT ni potrebno izpolnjevati.

Za vstop v šolo v drugih primerih (roditeljski sestanek) morate izpolniti Izjavo obiskovalca o izpolnjevanju pogoja PCT. Prazne izjave so na voljo tudi ob vhodu v šolo. Izpolnjene izjave oddajte učitelju ali drugemu zaposlenemu, ki ga obiskujete. Na zahtevo šole ali ob inšpekcijskem pregledu ste dolžni predložiti dokazilo o izpolnjevanju enega od pogojev PCT. Vašo izjavo bomo po 30 dneh uničili.

 

Izjava za obiskovalce: Izvaja obiskovalca o izpolnjevanju pogojev PCT

Informacije Vlade RS o covid-19: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/

(Skupno 134 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost