Skoči na glavno vsebino

Spletna predavanja Zveze Sožitje za starše v decembru

Spoštovani starši, posredujemo vam informacijo o spletnih predavanjih, ki jih organizira Zveza Sožitje. Upoštevajte, da je rok za prijavo 4. 12. 2020.

Ponedeljek, 7. 12. 2020 od 17.00 do 18.30: Izobraževalni sistem in vključevanje v institucionalne oblike varstva. Predavateljica vam bo predstavila pomen posameznega programa za otroke s posebnimi potrebami, postopek vključevanja in usmerjanja,  prehajanje med programi in zaposlitev v odraslosti. Možnosti vključitve in prehajanja med njimi vam bo predstavila Milena Pačnik (zaposlena na Centru vzgoje, izobraževanja in usposabljanja v Velenju – mobilna specialna pedagoginja)

Ponedeljek, 14. 12. 2020 od 17.00 do 18.30: Odraščanje je obdobje ko otrok postopoma prehaja v odraslo dobo. V tem odboju se spremeni njegovo telo, prav tako se hitro spreminja njegovo razpoloženje, čustva in občutja. To je obdobje v mladostništvu, ko se telo otroka pod vplivom hormonov začne spreminjati v odraslo osebo. Več o pomenu pogovora o odraščanju in spolnosti OMDR vam bo povedala predavateljica Nataša Zupan Cvetežar (zaposlena na OŠ Litija – socialna delavka).

Predstavila vam bo tudi projekt (v katerem je sodelovala) PAL4YOUTH v sklopu katerega so bile prevedene in izdane različne knjižice – več o tem si lahko preberete na naši spletni strani  http://www.zveza-sozitje.si/pal4youth-2018-2020.html

 

Če sta vam temi predavanj zanimivi in še niste oddali svoje prijave, oddajte svoj prijavo tukaj. Prijavite se lahko le na posamezno predavanje.

Prijave sprejemajo do petka, 4. 12. 2020.

Po zbranih prijavah vam bomo poslali dostop do spletnega predavanja, ki bo potekalo preko aplikacije Zoom.

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost