Skoči na glavno vsebino

Obvestilo staršem o šoli v naravi (junij 2018)

Spoštovani starši!

Šola v naravi, ki jo načrtujemo v Pineti v Novigradu, od 3. do 7. septembra 2018, bo na podlagi odločitev staršev potekala za učence od 1. do 7. razreda in učence posebnega programa vzgoje in izobraževanja. Učenci 8. in 9. razreda bodo imeli naravoslovno šolo v naravi predvidoma v centru šolskih in obšolskih dejavnosti.

V preteklih mesecih ste že prejemali položnice za plačilo v več obrokih. Stroški za celotno izvedbo šole v naravi znašajo približno 220,00 EUR. Končni obračun bomo lahko naredili v zadnjem mesecu, ki je odvisen od števila učencev in števila spremljevalcev. Pri izračunu stroškov se upošteva 4 polne penzione (25,00€/dan) za učence in učitelje, strošek spremljevalnih učiteljev, dodatno kosilo zadnji dan ter prevoz z avtobusom.
V izračun stroškov so všteti tudi prispevki Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, občine in donatorska sredstva.

V počitniškem domu je ves čas prisotna zdravnica in medicinska sestra. V kuhinji tudi pripravijo vse vrste diet.

V zadnjem tednu avgusta vas bomo povabili na skupni roditeljski sestanek, kjer boste dobili vse potrebne informacije o odhodu, programu in opremi.

Otroci potrebujejo s seboj veljavno osebno in zdravstveno izkaznico. 

Želim vam lepo poletje in bodite zdravi!

Lep pozdrav,

Jelena Horvat, ravnateljica

Starši prijavljenih otrok ste to obvestilo prejeli tudi v pisni obliki.

(Skupno 222 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost