Skoči na glavno vsebino

Druženje za punce

Naše druženje smo začele z vožnjo z vlakcem okoli Blejskega jezera. Vožnje smo se zelo razveselile, saj je bila presenečenje. Za sprostitev pa smo se še enkrat odpravile okoli jezera, a smo tokrat hodile.

Po prihodu v šolo so sledile delavnice. Pripovedovale smo, kaj nam je na sebi všeč, na kaj smo ponosne in kako poskrbimo zase, kako se razvajamo. Razmišljale smo, kaj nam pomeni družina, kakšne odnose imamo, kakšne družine sploh poznamo …

Nato smo s pomočjo knjig spoznavale, kako se spreminjamo tekom odraščanja in kako v času pubertete skrbimo za naše telo.

Dobile pa smo tudi priložnost, da smo predstavile naše najljubše živali, pevce, igralce. Pripravile smo odlične PowerPoint predstavitve.

Ker pa smo bile že zelo lačne, smo se prestavile v kuhinjo in pričele s pripravo pic. Spekle smo različne, za vsako nekaj. Bile so slastne, boljše, kot v piceriji J

Po večerji smo si privoščile malo razvajanja, zaplesale v pižamah in si v sončkovi sobi pripravile pravi kino.

Dan je bil zelo pester, tako da smo takoj zaspale. Zjutraj pa smo si pripravile kraljevski zajtrk.

Bilo je super, vesele smo, da je za nami tako sproščen in umirjen dan, predvsem pa smo vesele, da smo se družile in spoznavale druga drugo.

(Skupno 185 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost