Skoči na glavno vsebino

Prošnja za donacije

Spoštovani,

na šoli se trudimo zagotoviti vsem učencem čim več dostopnih dejavnosti, udeležbo v različnih programih ter čim boljše pogoje za delo in učenje. V ta namen od novembra dalje deluje šolski sklad, ki skrbi za zbiranje in porabo sredstev, zbranih v ta namen.

Poslanstvo sklada je dobrodelnost, pripravljenost in zavzemanje za enakost med vsemi učenci. Sredstva sklada se tako namenjajo za učence iz socialno manj spodbudnih okolij, obenem pa se tudi financirajo dejavnosti in oprema, ki predstavljajo nadstandard za naše učence.

Letošnje šolsko leto bomo zaključili z udeležbo učencev 1.–8. razreda prilagojenega programa z NIS na poletni šoli v naravi v Pineti. Mnogim staršem in družinam to predstavlja velik strošek na otroka, nekateri ga žal tudi ne zmorejo. Ker pa želimo, da se šole v naravi udeležijo vsi učenci, smo si zadali nalogo, da jim to omogočimo. Glavni del zbranih sredstev bo tako šel namensko prav za poletno šolo v naravi v Pineti.

V kolikor zberemo več denarja, ga bomo namenili za znižanje stroškov šole v naravi ter tudi za ostale dejavnosti in programe, namenjene učencem OŠ Antona Janše Radovljica.

V kolikor se boste odločili, da prispevate za naše učence, vas prosimo, da nam za pripravo donatorske pogodbe pišete na naslov: sklad@os-antonajanse.si. Kot posamezniki pa lahko nakažete direktno na račun šole: SI56 0130 2603 0691 110, sklic: 00-2000.

December je tudi čas, ko se mnoga podjetja in posamezniki odločajo, da del sredstev namenjajo tudi v dobrodelne namene. V kolikor kdo od vas pozna koga, ki bi mu lahko poslal ali dal prošnjo za donacije (ki je priložena), bomo tega zelo veseli.

Prošnja za donacijo: Več …

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav,
Peter Kolman, predsednik upravnega odbora šolskega sklada

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost