Skoči na glavno vsebino

1. mednarodni projektni sestanek v Beogradu

Člani projektne skupine smo se 15. in 16. marca 2022 udeležili prvega projektnega sestanka v organizaciji Osnovne šole “Anton Skala” v Beogradu.

V dveh dneh smo s partnerji – OŠ Anton Skala (Beograd), Center za avtizem (Zagreb), Zavod za vrednotenje kakovosti izobraževanja (Beograd) – zasnovali začetek partnerskega projektnega dela, rezultat katerega bo mobilna aplikacija s podpornimi učnimi gradivi za področja maternega jezika, matematike ter spoznavanja okolja. S člani timov smo na sestankih in druženju v prostem času navezali pristne osebne, predvsem pa tudi profesionalne odnose, ki jih bomo v delovnem procesu le še krepili.

Zelo veseli in hvaležni smo tudi za priložnost vpogleda v učilnice in predstavitve dela specialnih pedagogov na OŠ Antona Skale. Tovrstne izkušnje nam dajejo strokovno širino in nove ideje za vnos v naše delo.

Opremljeni z informacijami in novimi idejami, se na šoli lotevamo prilagajanja učnih gradiv s področja spoznavanja okolja in se že veselimo našega naslednjega timskega srečanja, ki ga bomo meseca avgusta gostili v Radovljici.

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost