Skoči na glavno vsebino

V zadnjo četrtino gremo…

Spoštovani starši in rejniki.

Zaključujemo tretjo četrtino šolskega leta, do zaključka leta ostajajo še trije pomladni meseci. Delo v šoli in pouk potekata utečeno, otroci so mnogo manjkajočega znanja nadoknadili, opažamo tudi veliko pripravljenosti in motivacije do šolskega dela. Izpadov zaradi bolezni ni bilo veliko.

Imamo to prednost, da nas določeni ukrepi pri zapiranju šol obidejo in lahko delamo brez neprijetnih prekinitev, kar je v veliko korist otrokom. Pouk in življenje v šoli še vedno prilagajamo varnostnim ukrepom, na kar so se otroci in vsi mi navadili.

V naslednjih mesecih bomo usmerili vse aktivnosti, da izpeljemo letne načrte ter predelamo in utrdimo učno snov. Veliko aktivnosti se bo izvajalo izven šole, predvsem v bližnji okolici.

Starši nam stojite ob strani in tudi razumete nevšečnosti in težave, ki največkrat izhajajo iz teh spremenjenih okoliščin. Tudi mi vam stojimo ob strani in vas podpremo ali svetujemo, kadar lahko. Zberimo še dovolj moči in volje, da z enakim tempom in trudom izpeljemo še ta zadnji del šolskega leta ter skupaj popeljemo otroke k čim boljšim rezultatom.

Pred nami je praznik, ki združi družine pri mnogih lepih običajih, obredih in prinese v družine veliko prazničnega veselja.

Lepo ga preživite!

Jelena Horvat, učitelji in vsi zaposleni

(Skupno 114 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost